Iklan Penaja

Khamis, 6 Jun 2013

35 weeks already!

Neves!! my baby was 35 weeks already! beberapa minggu je lg baby nak deliver..perasaan bercampur baur skarang nie...antara neves, takut n gumbira!!!

Neves and takut sebab diz is our first baby..xde pengalaman lagi..banyak sangat2 yang kena belajar..hope so semuanya selamat..hope xde la simptom2 or ape2 komplikasi masa nak deliver nanti...takut sangat2..Ya Allah,kau permudahkanlah semuanya...amin...

Happy...sebab this is our first baby...sepanjang hidup,ni la pengalaman pertama bakal bergelar papa n mama...walaupun banyak sangat dugaan semasa pregnant,ak gagahi jugak demi baby yg bakal lahir nanti...encik hubby lagi la excited! tambah2 doc cakap baby yg bakal lahir nanti baby boy...tp ak and hubby xkisah sangat baby boy or girl,yg penting semuanya selamat...tolong doakan yer!

Excited lebih ckit bila nak dapat baby nie..semua barang2 baby dah prepare...alhamdulillah...terima kasih buat semua yg banyak membantu terutama family and rakan2 yg banyak bagi pendapat..maklumlah xde pengalaman lagi...banyak jugak bantuan dari encik google...huhuhu

Semalam 05.06.2013..checkup lagi kat Klinik TMC wif Doc Suzie..alhamdulillah baby chat..yg menjadi kegusaran di hati ialah doc cakap baby besar...umur 35 minggu tp berat baby dah 3.1 kg! adakah itu normal or luar biasa?? Doc cakap lg 2 minggu kna datang checkup lg..sebab kemungkinan baby akn deliver or dipaksa deliver minggu ke 38..dats mean 2 minggu lebih awal...dats mean jugak,3 minggu lg!!!! nevessssss... ya Allah,Kau permudahkanlah semuanya....


Iklan Penaja

MiyapiQ LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...