Iklan Penaja

Selasa, 20 Mei 2014

#Throwback Mandi Laut


Banyaknya story2 #Throwback yg kena tulis..
lama sangat dah x membebel kat belog nih...
bz punya pasalll...hehehehe

Mandi Laut itu besh..
First time Rafa mandi laut...
kalo xsilap Pantai Seri Tujuh, Tumpat.
beshhhhh...
Sexy uuuu...heheehe
next mandi laut lagi....lalalalala



Rabu, 7 Mei 2014

Hye Hye Mr A!

Hye Hye Mr A! Welcome to our family!

Alhamdulillah...rezeki dari Allah itu luas...rezeki selepas berkahwin dan rezeki anak..syukur alhamdulillah..setelah berbulan2 tunggu untuk Q beli kereta, akhirnya dapat jugak...first booking Toyota Vios Baru..dah lama sangat booking, dari November 2013...xdapat2 sebab banyak sangat permintaan kete tu...sampai la awal tahun 2014, kete tu still xdapat jugak...ak n hubby dah fedup gilaaaaa...last skali terpikir nk tukar amik kete lain..pikir punya pikir last skali booking New Alza...xsampai 2 minggu dah dapat kete tu..alhamdulillah rezeki my birthday sbb kete tu dapat beberapa hari je lepas my birthday tp kete tu di register on my birthday,kira hadiah birthday la yerrrr...hihihihi...

Rezeki Rafa...blh bawak rafa g jalan2 dgn kete baru...hehe...alhamdulillah...harta pertama dah ada,next kumpul duit untuk harta kedua pulak yerrr...tungggguuuuu...insyaallah....


p/s : I LOVE U HUBBY!

Bye Bye Cik Kelly!

Bye Bye Cik Kelly!

Terima Kasih kerana banyak berjasa kepada kami. Jasamu akan kami kenang sampai bila2.
Kerana kamu kami ditemukan, kerana kamu kami dapat berdating, kerana kamu kami bahagia, 
Setelah bertahun berkhidmat, akhirnya terpaksa berpisah jua...sedih tapi nak xnak kena berpisah jugakkkk..
waaaaa...banyak sangat kenangan dengan cik kelly...i love u...

Banyaknya jasa cik kelly ni..mula2 berkenalan 2008 dgn hubby,kete ni la yg bawak kami first time dating..ke hulu ke hilir ngan kete ni la..bergaduh pom dgn kete ni..dari zaman bujang sampai dah kawen on 2012,sampai dah ada anak on 2013 and sampai la 2014 nie...kete ni la yg byk berjasa kepada kami...and now kete ni terpaksa di lepaskan...huwaaaaaaa...sedihhhhh... i'll always miss n love u....huhuhuhu


Iklan Penaja

MiyapiQ LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...