Iklan Penaja

Rabu, 20 November 2013

4 month already

Syukur Alhamdulillah...
dalam ak cbuk2 menjalani rutin harian baru sampaikan xsempat nak hupdate blog...Allah bg kenikmatan menjadi seorang ibu, nikmat menguruskan suami dan anak...betapa cbuknya ak dengan rutin harian...balik ofis main dgn anak jap sambil2 rest then mandi n smayang maghrib,after that terus masuk dapur...day by day itu je rutin ak...melainkan weekend or public holiday or cuti yg 'disengajakan'...kui3

Sedar xsedar,usia my baby dah masuk 4 bulan on 3/11/13 hari tu...alhamdulillah dapat tengok anak membesar depan mata...skarang ni Rafa dah boleh meniarap...dia start meniarap masa umo 3 bulan, seingat 2/10/13...pagi tu ak n hubby bagi ubat kat dia sbb msa tu bru kluar wad,dlm tempoh kuarantin lg la..dalam dia xnak makan ubat tu,sedar xsdar sampai blh meniarap...happy xterkata...nanti ada msa ak update vid tu...

Seakrang ni Rafa dah boleh meniarap sepenuhnya tp xpandai lg nak patah balik/xpandai lg nak terbalikkan badan...samada xberani or malas yg tu xpasti...hehe...yg penting dia suka ketawa,suka tersenyum...senang sangat klu ada org agah...bak kata org2 tua,mulut manis..hehe

Bahagia bila tengok anak sihat wallafiat...macam mimpi jer Allah anugerahkan ak seorang anak yg sangat2 menyenangkan hati semua org...berat Rafa skarang dah 7.8kg...

#Next entry ak cite pasal Masuk Ward tu okay!...salam...


Iklan Penaja

MiyapiQ LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...