Iklan Penaja

Sabtu, 19 Mei 2012

Everyday is Dating Day

Hye..
Lama xhupdate belog nie..dah bersarang dah..huhu..kebizian sejak dua menjak nih menjadi penghalang ak untuk terus setia di depan lappy haupdate belog nih..walaupun diz is my personal belog, juz story about myself..

hari nie 19.05.2012-my luvly bf xde kat kelantan (actually ak org kelantan hokey!)...dia g kl tengok perlawanan bola antara Kelantan vs Sime Darby..final FA Cup..hopefully Kelantan menang la kan..berbaloi-baloi sket my bf pergi bersesak-sesak dengan orang ramai..diz is the first time dia kesana..so,sebelum kawen,ak galakkan dia pergi wif his luvly friends...(last tengok untuk zaman bujang)..hehehe

hurmm...dia xde untuk 2 hari..dats mean ak kesunyian n keboringan..dah biasa jumpa dia, berkepit ngan dia setiap hari..dia xde sehari jea dah macam setahun kot..nie bukan istilah orang bercinta hokey! ak ngan dia dah kapel 4 tahun..setiap hari jumpa...bak kata everyday is our dating day...xde dah nak specific hari ape nak berdating sebab tiap2 hari jumpa n tiap2 hari makan bersama..time ada rezeki lebih,ktorang "makan besar",xpayah nak tunggu time hari penting macam besday or anniversary jea...sebab cara tu boleh eratkan hubungan lagi...

hari nie dan hari esok ak "patah kaki" sebab dia xde kat sini..i miss him alottttttt!!!!!!! kalau dia ada,dia la teman,dia la kawan,dia la musuh bila time gaduh...dia suka wat lawak,suka bergurau..dia jugak driver sebab tiap2 pagi hantar ak pergi keje,petang plak amik ak balik dari tempat keje..begitu la rutin harian ak ngan dia..without him, i have nothing!!!! syukur sangat2 Allah temukan ak dengan dia..semoga ada jodoh berkekalan antara kami sampai syurga..aminnn...

Masa untuk kami disatukan tinggal beberapa bulan je lg..dah xlama dah..hopefully berjalan lancar...dah macam2 dah yang kami plan dari sebelum kawen sampai lepas kawen..persiapan kawen pom dah dibuat ckit2...harap2 semuanya berjalan lancar dengan izinNya...aminn..doakan kami yer!!

Khamis, 10 Mei 2012

"Exclusive Giveaway By Ixorra Bazar"

Salam satu Malaysia..


Salam Khamis yang tenang buat semua staff Infra Quest Sdn bhd..today is my last day at here..ak akan move on ke tempat keje lama...hehe..


Lama menyepi..sampai bersarang dah blog nie..ak terlalu bz kebelakangan nie..sejak kena tukar tempat keje (walaupun sementara) kehidupan berubah 100%..hehe..bz sangat2..tambah-tambah bz dengan kehidupan personal..masalah-masalah yang sentiasa dan tak akan lari dari kehidupan kita,..


u noe what, i'm getting married!! alhamdulillah...syukur..semoga ada jodoh antara ak dan sidia n semoga jodoh kami akan berpanjangan sampai syurga..amin...


nothing got to do kat opis hari nie..so, ak juz gatal2 tangan rasa nak survey barang-barang persiapan untuk wedding nanti..xsampai 4 bulan je lg!!!! neves giler!!!


masa tengah syok2 dok survey tu, ak terjumpa satu site (facebook) yang jual barang-barang untuk doorgift..tertarik sangat2! barang yang dijual cuteeeeeee tapi harga yg sangat2 berpatutan..xrugi la kalau order kan? membazir jea..seperti kata "Ixorra Bazar Door Gift" (facebook doogift tu):


"Biasanya bakal pengantin nak save budget utk pemberian door gift. tp kdg2 kita x sedar,pemberian kita tu sebenarnya bleh ditukarkan kpd sesuatu yg nampak lbh exclusive dgn harga yg sama @ kurang. Sbg contoh,harga utk air kotak RM1.30 + telur RM0.40 + kotak telur RM0.20 + kotak @ beg door gift RM0.50 = RM2.40. Sebaliknya dgn kos yang sama @ kurang kita boleh hadiahkan jar seperti ini dgn harga serendah RM1.10 - RM1.30 (without sticker) atau RM1.50 - RM1.70 (with transparent sticker + ribbon) dan boleh dimasukkan dgn gula2, kuih muih @ ape saja dan jar boleh disimpan utk kegunaan @ sebagai kenangan... \(^_^)v Feel free to visit http://ixorrabazar.blogspot.com/"..


hurm..memang betul apa yang dia cakap tu kan..sedar xsedar dah banyak sebenarnya kita habis untuk berbelanja..tapi apa salahnya kita save untuk benda yang cuteeeeee...xgitu??


so, hati aku melonjak-lonjak nak order la dengan dia..hope so la ak bleh save bajet utk wedding nanti...yeayyy!!!! so ak rekomen kan korang (especially my dear fren la kan) untuk shopping barang-barang doorgift dengan "Ixorra Bazar Door Gift" melalui belog dorang http://ixorrabazar.blogspot.com/...








cute je kan??? banyak lagi kat belog dorang tu..so,buat bakal-bakal pengantin mcam sy nie, boleh la korang lepak-lepak kat belog nie..harga yg memang berbaloi2.....jom klik klik ke :


Iklan Penaja

MiyapiQ LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...