Iklan Penaja

Selasa, 3 Januari 2012

Happy New Year!!!!


Assalamualaikum…
First of all, ak nak ucapkan Selamat Tahun Baru 2012…hurmm..azam tahun lepas macamana? Dah tertunai blom? Hope dah tertunai la ye…

Azam ak? Xpayah citer la..haish..malu la nak citer…haha..hurmm…macam biasa, azam ak sentiasa di forward,xde kesudahan.hahaha..tapi satu dari azam tahun lepas Alhamdulillah dah tertunai..nak tahu ape? Mana boleh, rahsia…ssyyyhhh..:D

Cuma ak bahagia sangat-sangat di tahun 2011 and ak harap ak bertambah bahagia di tahun 2012, kekal bahagia buat selamanya..azam tahun 2012 masih sama macam tahun lepas Cuma tambah beberapa perkara..tapi ak xboleh nak mention kat sini,nanti ada yang marah..hehe..ak bagi klu sikit-sikit je..:)

u noe what,ada orang tu ajak ak kahwin (kira melamar la yerr..:p)…ak bahagia sangat-sangat..actually target ak next year (2013) tapi alhamdulillah pintu hati dia lebih terbuka seluasnya..dah 3 tahun lebih dah hubungan nie… syukerrr…syukeerrrr…hehe..hurmm..plan nak bertunang bulan 3 and kahwin bulan 6..tapi macam xsempat jerrrrr..sempuuttttt…singkat giler nak plan sumer tu..duit plak tengah kering skarang nie..mana sempat…maybe plan A ditukar ke plan B kot..bertunang bulan 3 or 4 then kahwin pas raya bulan 8..boleh buat open  house sekali gus..jimat..jimat..hehe

Apa-apa pun perkembangan terbaru, ak akan update pulak nanti(tengok moOd and masa).. tunggguuuu..thanx kepada awak-awak yang sudi baca and kongsi kebahagiaan ini yerpp!! Doakan kami k!!! cayang sumerrrr….

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Iklan Penaja

MiyapiQ LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...