Iklan Penaja

Isnin, 22 April 2013

Hilang Sabar

15.04.2013

Ke klinik lagi hari nie..semalam dah ke klinik sebab check perut n BSP...terpaksa kena buat BSP sebab hari tu aku overweight,dipaksa minum air gula then tinggi pulak paras gula lepas minum tu...seingat ak, ak xpose malam tu seperti yg disarankan doktor sebab malam tu ada buat makan2 kat rumah...mau boleh tengok je kan..huhu..

Ok la, kat cni bukan nak citer pasal BSP aku tu..ak nak citer sal perasaan hilang sabar ak menghadapi suasana kat klinik...hampir 4 jam kena tunggu semata-mata nak review BSP yg amik masa xsampai 10 minit tu...jeng!!! gila punya sistem kat klinik gomen nie...doktor plak suka sembang2 dgn patient..ak tengok bilik doktor lain amik masa xlama utk sorang2 patient tp doc yg ak kena nie dalam sejam 2 org je kot...dkat 3 jam ak kena tunggu semata2 nk jumpa dia...stress gila2..dah la ak xbreakfast lg..sampai terketa-ketar tangan nie tahan lapar...plus rasa nak maki jeeeeee...hilang sabar terusss! grrrrrrrr..

Nasihat ak,simpan la duit banyak2 wat check up kat klinik private..xpom cari je klinik yg xramai org mcm kat kampung2...huhuhu...seb baik la ak sabar sebab nie first time preggy,so takut ada pape masalah..next time x kot...serikkk..huhu

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Iklan Penaja

MiyapiQ LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...