Iklan Penaja

Rabu, 22 Mei 2013

Fon berharga RM50

Salam,

Entry nie saje dihupdate untuk tatapan diri sendiri dan orang2 yg suka ambik tahu pasal ak...hahaha...first of all nak citer pasal rebate RM200 beli telefon untuk belia umur 21-30 tahun...sebelum nie kalau rebate ke ape ke ak wat xtahu je...tapi suatu hari tu hubby ak cakap dia nak beli fon murah harga RM50 je yg boleh wifi n internet..ak konfius tp nak jugakkkk tahu...ada ke fon harga RM50?? boleh cayer ke??

Actually ak ngan hubby memang gila online...xkisah la fon brand ape,murah ke mahal janji boleh internet..nak dijadikan cerita,ada kawan dia yg kenalkan rebate RM200 and fon yg harga RM50 tu..ak malas nak cakap banyak,so ak ikut je la ape yg hubby nak..mula2 dia tolong daftarkan online nama ak utk dapatkan rebate tu...then print utk cari fon...ak tertanya2 jugak,betol ke tidak ni?? bb yg ada tu dah boleh internet..tab kat rumah blh wifi..laptop pom ada..ape lg yg dia nak..hurmmm

After office hour ari tu...eh clap..ak mintak balik awal la ari tu..sbb nak g wat kad maybank yg hilang...lepas buat kad tu la hubby ajak ak cari fon tu..merata tempat la kitorang pergi..sumer abis stock sbb fon tu murah sangat...(dalam hati oh ada jugak yerrr fon RM50)..masa tu dah rasa sedikit frust kat muka hubby..ak pom pkir punya pkir tiba2 datang idea kat satu kedai besar yg kitorang xtanya lg...alhamdulillah tauke kedai tu cakap ada je stock tp up sket harga dari RM50 ke RM89...hubby setuju je sbb mmg susah nak dapat fon tu...

Akhirnya sengih sampai telinga la dia dapat fon murah tu..brand ALCATEL ONETOUCH GLORY 2S berharga RM89 (nett price ak xtaw la..sbb rebate RM200+diskaun)...kelebihan fon ni lebih kurang sama macam samsung je function..yg penting murahhhhhh...boleh online,boleh wifi,kamera pom ok,boleh mp3 n mp4...touch screen..warna putih (nanti ada masa ak upload pic)...dapat memory card 2GB free and yg paling penting internet FREE selama 3 bulan...terima kasih orang kuning! terima kasih DIGI!!! hehehe


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Iklan Penaja

MiyapiQ LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...