Iklan Penaja

Selasa, 16 Ogos 2011

baju raya 2011

salam peeps!
korang dah beli baju raya?
dah prepare baju raya?
baju tema warna ape tahun nie yea?
erm..ak punya kalau ikut family tahun nie sumer nak dark brown..

nie ha..warna ala2 gambar kat atas tu la..(gambar sekadar ilustrasi)..
tapi dark brown sama cam tudung dia yg kat bawah tu..
baju raya ak tahun nie warna tu la..
arap2 cantik la..hehe

hmm..kalau warna dark brown tema untuk family ak tahun nie, kalau tema sebelah my bf plak warna ala-ala turqoise gitu..tapi lebih warna biru sket..
cantik. disebabkan xnak membazir, ktorang decide nak warna tu, ikut belah family dia..kiranya ak punya 2 pasang la tahun nie..hehehe..


agak-agak kalau baju raya ak tahun nie macam kat atas, apa jadi ek?
makan klepek la. haha
baju hot gtu...
tapi korang jangan tertipu yea, gambar tu ak amik dari google..
yang ak punye xmacam tu...
nanti siap baju raya tu, ak update.. tunggu...

mood : xsabar nak pakai baju sedondon raya nie...:D

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Iklan Penaja

MiyapiQ LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...