Iklan Penaja

Ahad, 14 Ogos 2011

spent time wif Gurlfriend!

actually n3 nie sepatutnya dah lama dah ak tulis..
tapi disebabkan terlampau bz, membuatkan ak terlepas pandang..
hari nie terasa nak tulis jugak2..

hari tu (lupa tarikh) kalau x silap sebelum Ramadhan..
ak plan dengan 'GF' yang dah lama x jumpa..
lama x hang out sama2..
plan nak pergi main bowling..
tup tup xjadi..frust la..
sumer lane dah di book..ada tournament..
so seharian hari tu banyak dihabiskan masa kat mall tu la..
borim..sampai dah xtahu nak pergi mana...




walau ape pom..
besh sangat2 dapat hangout ngan korang..
yela..masing-masing bz..xde masa nak kuar sama2..
hope dapat hangout lagi..
mish u all...
:)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Iklan Penaja

MiyapiQ LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...