Iklan Penaja

Khamis, 15 September 2011

kejadian yang tak diingini tetap berlaku...

yesssss..
kejadian yang ak xkan lupa sampai bila2...
first time berlaku dalam hidup..
masa tu...raya puasa 2011 yg kedua...
smua orang tengah kelam kabut tengah risau pasal adik ak yg sakit...
tup2 petang tu, dia pengsan kat rumah..
masa tu parents ak xde kat umah,
tgal nenek, m.sdara, p.sdara n spupu spapat ak jea..
memang kelam kabut gila..
ktorang decide nak hantar spital terus..
ak la antara yg kena follow adik ak pegi sana..
dalam kete juz p.sdara ak 2 org kat depan, then ak n m.sdara lg sorang pangku adik ak..
tetiba jea tgh2 perjalanan tu hujan turun lebat giler..
nak jalan pom xnampak..erpaksa la redah hujan...
ak rasa p.sdara ak memang dah bawak slow dah kete tu..
tapi malang xberbau kan...
tetiba jea ktorang excident..
melambung jgk la yg ada dalam kete tu..
naseb baik p.sdra ak yg 2 orang kt depan pkai seat belt, kalau x xtahu la ape jadi...
kete kemek...alhamdulillah ktorang selamat...
tp disebabkan terlampau rsaukan adik ak, perasaan berdebar masa excident buat xtahu je la..
rupa2 nya ada pokok tumbang...excident tu melibatkan 3 buah kete..ngeri rasa...
mcamana la agaknye perasaan org yg terlibat dlm kemalangan maut...ngeri..xdapat nak bayang..mintak jauh...
sampai skang ak masih lagi fobia..trauma...
teringat2 lagi peristiwa tu...



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Iklan Penaja

MiyapiQ LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...