Iklan Penaja

Sabtu, 19 Mei 2012

Everyday is Dating Day

Hye..
Lama xhupdate belog nie..dah bersarang dah..huhu..kebizian sejak dua menjak nih menjadi penghalang ak untuk terus setia di depan lappy haupdate belog nih..walaupun diz is my personal belog, juz story about myself..

hari nie 19.05.2012-my luvly bf xde kat kelantan (actually ak org kelantan hokey!)...dia g kl tengok perlawanan bola antara Kelantan vs Sime Darby..final FA Cup..hopefully Kelantan menang la kan..berbaloi-baloi sket my bf pergi bersesak-sesak dengan orang ramai..diz is the first time dia kesana..so,sebelum kawen,ak galakkan dia pergi wif his luvly friends...(last tengok untuk zaman bujang)..hehehe

hurmm...dia xde untuk 2 hari..dats mean ak kesunyian n keboringan..dah biasa jumpa dia, berkepit ngan dia setiap hari..dia xde sehari jea dah macam setahun kot..nie bukan istilah orang bercinta hokey! ak ngan dia dah kapel 4 tahun..setiap hari jumpa...bak kata everyday is our dating day...xde dah nak specific hari ape nak berdating sebab tiap2 hari jumpa n tiap2 hari makan bersama..time ada rezeki lebih,ktorang "makan besar",xpayah nak tunggu time hari penting macam besday or anniversary jea...sebab cara tu boleh eratkan hubungan lagi...

hari nie dan hari esok ak "patah kaki" sebab dia xde kat sini..i miss him alottttttt!!!!!!! kalau dia ada,dia la teman,dia la kawan,dia la musuh bila time gaduh...dia suka wat lawak,suka bergurau..dia jugak driver sebab tiap2 pagi hantar ak pergi keje,petang plak amik ak balik dari tempat keje..begitu la rutin harian ak ngan dia..without him, i have nothing!!!! syukur sangat2 Allah temukan ak dengan dia..semoga ada jodoh berkekalan antara kami sampai syurga..aminnn...

Masa untuk kami disatukan tinggal beberapa bulan je lg..dah xlama dah..hopefully berjalan lancar...dah macam2 dah yang kami plan dari sebelum kawen sampai lepas kawen..persiapan kawen pom dah dibuat ckit2...harap2 semuanya berjalan lancar dengan izinNya...aminn..doakan kami yer!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Iklan Penaja

MiyapiQ LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...