Iklan Penaja

Khamis, 10 Mei 2012

"Exclusive Giveaway By Ixorra Bazar"

Salam satu Malaysia..


Salam Khamis yang tenang buat semua staff Infra Quest Sdn bhd..today is my last day at here..ak akan move on ke tempat keje lama...hehe..


Lama menyepi..sampai bersarang dah blog nie..ak terlalu bz kebelakangan nie..sejak kena tukar tempat keje (walaupun sementara) kehidupan berubah 100%..hehe..bz sangat2..tambah-tambah bz dengan kehidupan personal..masalah-masalah yang sentiasa dan tak akan lari dari kehidupan kita,..


u noe what, i'm getting married!! alhamdulillah...syukur..semoga ada jodoh antara ak dan sidia n semoga jodoh kami akan berpanjangan sampai syurga..amin...


nothing got to do kat opis hari nie..so, ak juz gatal2 tangan rasa nak survey barang-barang persiapan untuk wedding nanti..xsampai 4 bulan je lg!!!! neves giler!!!


masa tengah syok2 dok survey tu, ak terjumpa satu site (facebook) yang jual barang-barang untuk doorgift..tertarik sangat2! barang yang dijual cuteeeeeee tapi harga yg sangat2 berpatutan..xrugi la kalau order kan? membazir jea..seperti kata "Ixorra Bazar Door Gift" (facebook doogift tu):


"Biasanya bakal pengantin nak save budget utk pemberian door gift. tp kdg2 kita x sedar,pemberian kita tu sebenarnya bleh ditukarkan kpd sesuatu yg nampak lbh exclusive dgn harga yg sama @ kurang. Sbg contoh,harga utk air kotak RM1.30 + telur RM0.40 + kotak telur RM0.20 + kotak @ beg door gift RM0.50 = RM2.40. Sebaliknya dgn kos yang sama @ kurang kita boleh hadiahkan jar seperti ini dgn harga serendah RM1.10 - RM1.30 (without sticker) atau RM1.50 - RM1.70 (with transparent sticker + ribbon) dan boleh dimasukkan dgn gula2, kuih muih @ ape saja dan jar boleh disimpan utk kegunaan @ sebagai kenangan... \(^_^)v Feel free to visit http://ixorrabazar.blogspot.com/"..


hurm..memang betul apa yang dia cakap tu kan..sedar xsedar dah banyak sebenarnya kita habis untuk berbelanja..tapi apa salahnya kita save untuk benda yang cuteeeeee...xgitu??


so, hati aku melonjak-lonjak nak order la dengan dia..hope so la ak bleh save bajet utk wedding nanti...yeayyy!!!! so ak rekomen kan korang (especially my dear fren la kan) untuk shopping barang-barang doorgift dengan "Ixorra Bazar Door Gift" melalui belog dorang http://ixorrabazar.blogspot.com/...








cute je kan??? banyak lagi kat belog dorang tu..so,buat bakal-bakal pengantin mcam sy nie, boleh la korang lepak-lepak kat belog nie..harga yg memang berbaloi2.....jom klik klik ke :


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Iklan Penaja

MiyapiQ LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...