Iklan Penaja

Rabu, 20 April 2011

Hobi Baru

Jarang sangat update blog skang nie..apatah lagi nk tukar layout or design blog...
bz sangat2...
slaen dari bz keje makan gaji,
ak bz ngan bisnes wif mr boyfie...
slaen tu masing2 bz dgn hobi baru...
sampaikan nak luang masa bersama pom xsempat...
dah lama rasanya x lepak kat Hayaki....
slalunya tiap2 ari lepak kat ctu...
sejak ada hobi baru nie, nak kluar pom rasa malas...
nak tahu ape hobi baru tu?

jeng..jeng...

ak dah start suka baca novel balik..
klo nak tahu, aku dah lama tinggal baca novel nie..since last form 5 la i think...
lepas abis skolah, terus lupakan novel..
bz ngan study kat kolej...(konon2 la..hahaha)
skang bila keje lagi la xde mase nak baca novel..
ingat aku suka ke mengadap buku jea 24 jam tanpa henti..ak xsuka membaca okeyh! hahahaha

kalo nak tahu nape ak jadi suka baca novel...
kena la baca lagi n3 nie..hahah

actually my boyfie bz memanjang....xde mase nak kluar lepak2 cam dulu...=(
ak plak dah mula menyampah nak online..actually nak on lappy..
xsuka!
since my lappy kesayangan hilang, xde mood sangat nak hadap lappy 24 jam..
wlaupom lappy yg nie pemberian my boyfie...
tiap masa online xbesh jgk..
dah xtahu nk wat ape lg dah..
atu ari..dsebabkan terlampau boring, ak g merendek kat blik sbelah...
masa tengah2 sembang ngan dia, ak ternampak la satu novel..
mula2 satu..then dia kluarkan smpai 3 novel..
dari tu la ak start balik gilakan novel...
tambah2 dah jarang kluar ngan my boyfie after office hour...


novel first yg ak baca after bertahun2 xngadap novel..hahahaha

u noe what..my boyfie pom ade hobi plek dia...
slaen dari maen pok pok (i call wif dat name)..pok pok is zynga poker...weks!
dia mula sukakan ayam..ayam baek..
korang tahu ape ayam baek tu?
mula2 tu..ak ingatkan ayam baek tu ayam jinak...ayam yang jenis pendiam..
rupa2 nya ayam baik tu ayam berlaga...
yg orang wat berlaga ayam tu la..
hampeh...
tu ayam jahat namanya..x kena langsung ngan nama ayam camtu..hahaha



tp ayam nie nama jea ayam baek...mahal wei...xmampu ak nak beli..
dari beli ayam mahal2 camni..
baek la ak bli benda laen yg lagi berfaedah..
hahahahaha...
hope my boyfie hepi la ngan hobi baru dia tu..
skang tengah tunggu kemunculan baby ayam baek..
=D

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Iklan Penaja

MiyapiQ LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...