Iklan Penaja

Selasa, 28 Ogos 2012

3 days left

Salam,
Sedar xsedar tinggal 3 hari lagi untuk berlangsungnya my bigday (01.09.2012)...neves gila-gila...setakat nie persiapan everything ok..pelamin n baju dah tempah..khemah dah tempah..tinggal a few lg yg belom settle...bigday dah dekat tapi ak still lagi bekerja..hari khamis baru start cuti...huwaaaaa..sape nak tolong nie..family ramai xbalik,sedih pom ade tp nak wat camne kan dorang dah balik time raya baru2 nie..semoga semuanya berjalan lancar..amin...

Dekat2 majlis nie banyak benda plak ak fikir sampaikan xlena tido..neves..takut..mcam2 lagi la..susah jugak nak kawen nie yer...igtkan macam main pondok2 msa kecik tu..hehehe..so,semakin dekat hari besar,semakin ak kena lebih hati2..lebih waspada..lebih teliti untuk susun semua yg dah xtaw kemana tu..sehari sebelom majlis nak kena pasang pelamin,try baju,settle barang-barang hantaran..nak kena settle yg mana xsettle...nak kena kemaskan yg mana xkemas n nak kena complete kan yg mana xcomplete...

Problem besar ak sekarang nie,mana nak cari benda "tekap" inai tuuu...dah merata cari tapi xjumpa jgk..kesian kan? nak nanges plak..nak lukis sendiri,mana la ak tahu...ada sape2 bleh tolong x? hehehe

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Iklan Penaja

MiyapiQ LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...