Iklan Penaja

Rabu, 8 Ogos 2012

Kad Jemputan

Alhamdulillah syukur..persiapan untuk bigday semuanya berjalan lancar setakat nie walaupun ada a few yg dianggap dugaan kecil...semalam 07.08.2012 kad jemputan siap dgn lancar walaupun hati nie agak membengkak dek kerana design yg apply xmenjadi..

geram..sape xgeram kan,kita bagi design lain,tiba2 dapat yg lain..ini lah yg org xsuka..serve la customer baik2..dah la xnak mengaku salah..agak lama juga la kami bertengkar pasal tu..at last ak menang jugak..sebab memang bukan salah ak kan! customer always right ok!

Walaupun xpuas hati dengan service kat printing tu (D'Excel Printing / KB Excel), ak kena akur jugak la sebab betul2 urgent nak pakai kad tu sebelum raya..xpuas hati sangat2!!!! tp at least ketidakpuasan hati ak tu ak telan je sebab company tu bagi balik duit (pampasan la lebih kurang)..kad tu harga RM1300,ak dah bayar cash..so disebabkan ketidakpuasan hati ak n kesalahan dari dia,ak dapat balik duit RM300..so harga kad tu RM1000 je al untuk 2000pcs..kualiti kurang memuaskan,kualiti kertas kurang memuaskan..malu plak nak bagi kat kawan2..:(

xpe la,at least benda nie jadi skali seumur hidup..i hope..lepas nie nak lebih hati2 lagi dah untuk buat apa2 kad or something..kena double check dulu ok!!!!

Lastly,kad tu dah siap..so,sy invite semua kawan2 datang ke majlis sy nanti..terima kasih!


nie yg sepatutnya tp yg dapat,xde background!!! putih jea..:(

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Iklan Penaja

MiyapiQ LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...