Iklan Penaja

Ahad, 29 Julai 2012

Ramadhan 1433H Tahun 2012

salam Ramadhan yang penuh keberkatan..
sempena hari baik bulan baik nie, ak nak mintan jutaan kemaafan terutama buat sumer haters2 kat luar sana (dah macam artis plak..over!! hahaha)

hows ur Ramadhan kali ni? mesti bez kan bersama insan-insan yg tersayang? ak macam2 biasa je..alhamdulillah Allah masih beri kesempatan untuk melakukan ibadah puasa. sebut pasal puasa nie, ade ke yg dah tinggal pose nie? hehe..start awal Ramadhan sehingga n3 nie ditulis,ak xtinggal lg pose yea..dont be jelly2 yer...!

ok la. ak sedih. sangat2 sedih. kenapa? sebab tahun nie ak xpuasa ngan my parents seperti tahun2 sebelom nie jgk. org lain dgn family, ak xleh wat camtu tp ak bersyukur sbb adanya seorang teman sejiwa yg sangat2 memahami, my luvly bf yg saban hari menemani ak membeli juadah kat bazaar ramadhan..xde miss sehari pom! thank you sayang, i love u! ak juga beruntung sebab tahun nie ak xdok umah sewa dah, dok ngan my luvly kazen yg gila2 n sempoi..at least terubat jgk rindu ak kat family nun jauh disana..:(

juadah "ketagih" bulan nie of cos la air kelapa muda..then air yogurt pakcik Kashmiri yg bezzzz! xlupa ayam percik one of my fav n my syg fav..then ikan patin masak tempoyak..mabelessss!! xlupa lagi akok! n macam2 lagi la...juadah bulan pose memang meletopppp habis! smua bez2..

yg paling xbez,tahun nie ak dah xleh rilex mcam tahun2 lepas. tahun nie mlm kena tlg my love berniaga kat wakaf che yeh..kul 2.00am baru balik..rabak mataku! hahaha..tp xpe demi mu yg tersayang,ak sanggup lakukan apa saja..*huggsssss*

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Iklan Penaja

MiyapiQ LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...