Iklan Penaja

Selasa, 31 Julai 2012

I hate my job already

Today was a fairy tales.dop ler..today was scary day,menci! kena marah kat boss sangat terbaik kan! padahal kadang-kadang kita rasa xadil la kena marah bukan sebab salah kita..hurm..i hate my job..sbb ada rules..ak lebih suka job yg rilex2..xpyah nk ikut rule sangat sebab sjak zaman skolah lg ak pling benci rules.

Bukan bidang ak la nak keje ofis nie,dok bersengkang mata depan PC,belek2 kertas,taip surat, macam2 lagi la..boringnye kje mcam tu.xde ke keje yg lebih fun ckit? so bored! tiap hari keje sama jea,time xde keje dk ngadap pc jgk tp online, twitter,facebook,belog..paling2 malas tengok citer yang xpernah habis tu..berlambak2 citer yg dah download xsempat tengok..hurm..

I think i should quit from diz job..maybe lepas kawen kot..sekarang nie dah nak kawen,kena pakai banyak duit ckit..lepas nie,ak nak quit la! xtahan la keje cni,dengan bos yg suka push2,hangin..time ok,ok la time dia sentap macam ape dah..sumer orang xsuka..so bored! baik ak berniaga sendiri..aman..xde sape dah nak marah2 macam tadi..lucu pom ada..hahaha

The most thing i ever hate ialah kena marah..xsuka!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Iklan Penaja

MiyapiQ LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...