Iklan Penaja

Selasa, 26 Februari 2013

Cheese Addicted!

Cheese Addicted! yes! i am...entahlah...sejak preggy nie selalu jea nak makanan especially fastfood or western food yang ada cheese...sikit pom xpe janji cheese..xtaw kenapa...kalau dalam sehari xdapat makan cheese rasa laen jea...paling addicted skali of cos la cheezy wedges kat kfc tu...kalau bagi 3pax pom habis..hehe


Sebelum preggy memang la suka sangat2 kat cheezy wedges nie..tapi xtaw kenapa masa preggy nie lebih2 suka...ketagih melampau!! hope baby xkisah yer mama makan nie..hehehe..korang yang preggy ada ke macam ak nie? hahaha

Pelik tapi benar kan..tapi kenyataan nye macam tu la..ak ada gak survey2 pasal kelebihan n kekurangan cheese nie..actually cheese bagus utk baby tp klu dah over tu memang xbagus la..kentang tu pom ok..baik untuk pembesaran baby dalam kandungan...tp xleh over! alamak...kena kurangkan la lepas nie..tahan..tahan...hehehehe

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Iklan Penaja

MiyapiQ LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...